Verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Een verhuizing vergt veel tijd en organisatietalent. Of u binnen Nederland of naar het buitenland verhuist; onze jarenlange ervaring in zowel nationale als internationale verhuizingen biedt u alle gewenste zorg die u nodig heeft. Wij rijden gemiddeld twee keer per maand naar Frankrijk, Spanje en Portugal en wekelijks naar België en Duitsland.

Heeft u geen tijd om zelf in te pakken? Geen probleem, onze gediplomeerde medewerkers nemen alle in- en uitpakwerkzaamheden van u over. Ook eventueel de- en montagewerk van uw ledikant of kast kunnen we op uw verzoek verzorgen. 

Specifieke verhuiswagens en liften zorgen voor betrouwbaar vervoer. Wij staan garant voor een complete afwikkeling van uw verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat ons werk altijd af komt op de afgesproken dag, zodat u zo snel mogelijk weer in uw nieuwe woning kunt. Binnen Europa werken wij altijd met ons eigen vertrouwde personeel. Zodoende kunnen wij altijd de kwaliteit en het vertrouwen wat wij willen bieden garanderen. 

 

Bedrijfsverhuizingen

We bieden u onze jarenlange ervaring in professionele bedrijfsverhuizingen. Wij staan voor een korte doorlooptijd en garanderen de overeengekomen oplevertermijnen. Ook kunnen wij bedrijfsverhuizingen overdag doen; De tarieven hiervoor zijn gunstiger dan week-end/avond tarieven. Wij werken hierbij met flexibele arbeidsplekken waardoor uw mensen weer snel aan het werk zijn. 

Systematisch wordt ons plan van aanpak met u doorgenomen. Uw wensen worden door ons zorgvuldig bekeken en op de meest efficiënte wijze doorgevoerd. 

 

Overzeese verhuizingen

U wilt gaan emigreren? Wij verhuizen wekelijks mensen over de hele wereld. Daarom kunt u met al uw vragen hierover bij ons terecht. Wij verzorgen op uw verzoek alle douaneformaliteiten, verscheping en een correcte aflevering op uw nieuwe adres.